Saturday, August 19, 2017

~ #ProductReview TimeWise Miracle Set ~

Assalamualaikum and good morning!

Hai Juna kembali bersiaran lagi. Membawakan kepada anda product review yang seterusnyaaa iaituuu. Jeng jeng jeng.
.
.
.
.
.

~ #ProductReview Mary Kay Botanical Effect Set ~

Assalamualaikum and good morning!

Weehuu. So ku kembali dengan post baruuu. Tentunya cerita tentang Mary Kay. So in my previous post i've shared with you all skincare products that are available from Mary kay and aku janji nak share #productreview untuk Botanical Effect Formula 1 to 3. Well here you go! Teruskan menbaca!

~ Know Your Skin Type ~

Assalamualaikum and good morning!

Korang buat apa tu? Apa pun aktiviti korang, diharap korang berada dalam keadaan yang sihat sejahtera hendaknyaaa. Okay. Untuk post kali ni, aku nak share pasal jenis-jenis kulit. Just a simple guide untuk korang kenal pasti (pada yang confuse tu la) jenis kulit korang yang macam mana. So i guess this is going to be a very short post. 

Orite. Meh tengok gambar kat bawah ni. Jenis2 kulit yang biasa dijumpai.