meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Monday, November 17, 2008

DISSATISFACTION!

salam and hye..
long time no see..well, i've been very busy with my life..currently i've finished with my finals and got back to my home sweet home..and so now i am busy with the works at home..making myself occupied will make time goes faster..cuti baru je berlalu beberapa hari jd tak byk la cerita yg bole aku kongsi kt sini..baru2 ni baru balik dari rombongan menghantar rombongan meminang anak dara org kat kedah..awal perjalanan mmg menyeronokkan tp half way, everything turned out to be wrong..dah agak dah byk benda yg akan jadi and ramai yg akan tak puas ati but i never expect things to be really wrong..

biasla la kan, yeah normal when we travel in a very big number of people, well i bet, everyone will suddenly become so clever that they want to lead the rest (though others dont really need them). but as long as it is for the benefits of all then it would not be an issue..tp kalau melampau sgt dn menyusah kan org then it'll surely become an issue..tak paham la, kenape ade stengah org yg pentingkan diri melampau sgt2..sbbkan dia sorg sume benda jd tak kena..and we have to cancel everything that we have planned..plg menyakitkan ati bile ade org cover "si penting diri sendiri" ni tadi..haih, mmg sume dah serik dan tak nak ikut anymore trip kawin or tunang lagi2 dari keluarga si penting diri ni..agak2 la pon nak selfish..majlis adik ko sendiri pon ko nak lari jgk ke..dah la tak amik bahasa langsung nak blah awal..tibe2 je blah buat muke org tak besalah..yg mak ko plak bole plak cover2 ko pastu sesuka ati mak ko je nak susahkan anak menakan lain..orang lain sanggup la berkorban amik cuti anak ko plak blah awal semate2 nak rehat..gile tak gune pnye alasan mcm org lain tak keja..eleh..

dah la ckp pnjg lebar pon tak gune..benda dah pon jadi..tp mmg akan datang 'si penting diri' ni tak leh lari..akan ada org yg akan ungkit benda ni dan tak mustahil benda ni akan buat semua org gaduh and tak puas ati..so mase tu jgn la salahkan org lain plak ye..ko selamat kejap je..lps2 tu org akan sentiasa attack ko..you'll always be the target..and this time around you'll no place to escape...hope that will be the end because the moment you left the 'war' has just started..so be prepared..and when the time arrives, we'll say SERVES YOU RIGHT ASSHOLE!!!

No comments: