Friday, April 17, 2009

nak balik umah!

salam...and hai..
*sigh*
a great start for my writing..i'm suppost to be revising for my last and final examination paper ...tomorrow at 3pm..at main hall..damn! slalu camni..last sem pon aku kena balik lambat jugak..last paper jgk..semua org dah balik..mule2 aku macam tak heran sgt bile org batak ngan aku dorang balik awal..tp lame2 bile bilik2 kt level aku sume dah gelap and takde org aku jd sangat sedih dan rase nak balik on the sipot gak! benci la..dah la paper nye kul 3..lambat yg betul2 pnye lambat..haih..dah la tu..aku kena balik ari ahad..lagi aku sedih..mak!!!!nak balik umah!!
yg skang plak, patut aku blaja..tp aku g cc men internet..mmg nak kena tokak pala la aku macam ni..pada sape2 yg dah balik tu...jgn lupa kt aku ye???huhu...kem salam la kt mak pak korg..ceritala kt dorg betapa malangnye budak name juliana ni kena balik lambat..tak dpt nak jumpe mak pak dia kt umah (yg tgh tak igt pon dorang ade anak..huhu..sedih)...

No comments: