meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Friday, November 26, 2010

~buuuusanlerrr~

Salam and anyong all..


haish! semenjak dua menjak tiga menjak ni aku mcm bengong-bengong je...
bengong sebab aku dah tak tau mende ape nak ditulis kat dalam blog aku..
lately, aku asik usha and bace blog org..
tp tak sempat nak buat post baru..
post malam ni pasal nak cari idea2 yang best+lagi interesting mcm mane nak kasi blog aku ni istimewa..lalu org follow aku(kyaaa!!)


maka malam ini, makcik amat sedih dan jeles (in a good way) sbb bile
aku tgk blog orang lain sume cantik2..best2..
blog aku plak mcm rojak..sepah2..mcm busuk je..
niat nak hias cantik..last2 aku yg pening..byk sgt..
maybe i should start from the beginning??

hmm..mungkin jugak..tp benda ni kena buat sikit2 la kan? lama2 jadi la bukit..jd hari2 la aku kena hadap en laptop dan update blog aku dan cube menempek kt blog org..you have a long way to go jue!! hajiman, geokjeonghajima!! you'll surely succeed!! fighting!! 



jadi misi makcik, mulai esok ialah menambah apa yang perlu ditambah dan menolak apa yang perlu ditolak..huarghhh..tibe2 je nguap..hehe...okay3..nnti kite tulis lagi..okeys..tata..ngantuk abes! salam selamat malam..anyonghijumuseyo!! jalja!


p/s: from 
with 










2 comments:

BUNGA said...

blog ni dah cantiklaaa.... saya suka blog awak.. warna warni :)

~Saya Buncit~ said...

geee..thank you cik bunga..masih usaha lagi..time kasih..time kasih..