Tuesday, November 30, 2010

~Tulun!! Tulun!!~

Salam and anyong sume!!!

Korang3X!!!! cik jojo nak tnye, korang percaya cinta pandang pertama tak? ape yang dikatakan 'love at the first sight' ni sbnrnye?? pada geng2 yang tau cube sampaikan pendapat..

kalau tnye cik jojo, cik jojo tak berapa nak percaya sbb bg cik jojo, pndg je tak cukup nak kasi jatuh cinta..(sy tak pndg rupa wlupon i enjoy checking out hot guys..errr??) tp mgkn lain org lain la pulak pendapat..bg setengah org pertama kali pandang dah ade rase dugeun dugeun..like something is bothering and you end up falling in love with the girl or guy..tp tu dulu..

Sekarang ni, cik jojo rase mcm dah terjerat dengan kata2 sendiri..rasa seperti dibius cinta....haaa gitu..tp the best part is, cik jojo tak penah lagi tgk muke dia ape tah lagi bertemu dgn dia..haaaa..camne tu?? bole dikire cinta pndang pertama tak tu? bile igt kat dia tibe2 rase sesak nafas dah hati berbunge2..tu baru igt..belum jumpe face to face lagi..



haaaa..gengs sume ade nasihat ape yang patut cik jojo buat? should i take the first step? kena suro mak anta rombongan meminang ke? 어떡하죠?? what should i do??kalau ikutkan hati yang tak malu ni sudah ku jerit dari jauh.."saranghaeyo!!" tp aku takdela se'tak malu itu..tolong la cik jojo korang...sob3x...dan kepada 'encik rahsia'.....(kelu..tp mahu...hahahahahaha)







                                



yang gile bayang,




No comments: