Tuesday, November 30, 2010

~WG's awesome performance!!!~

Salam and안녕 gengs!! 


Hi semua!! lame dah rsnye cik jojo takde keje tampal menampal di blog cik jojo ni..
so post kali ni cik jojo nak share kat sume about my favourite girl group yg popular dengan *clap2 point dance*..
yakni the Wonder Girls!!!! hehe..okay, ye mmg cik jojo sangat2 minat KPOP ni..and the Wonder Girls was the first KPOP artist that caught my attention..so bole kire WG ni la mulanye..

Okay, post ni bukan la tujuannye utk cite pnjg lebar history mory budak2 ni..tp nk share dgn kalian sume pasal their recent activities, latest perfomance for MAMA (Mnet Asian Music Awards) 2010 @ Cotai Arena at The Venetian MACAO on the 28th of November 2010..cik jojo tak tgk live pon tp cik jojo baru berkesempatan nak browse mereka punye performance..


one word! AWESOME!!!! setelah sekian lama tak tgk performance WG ni, cik jojo dah lupe ape rasenye seram sejuk..they are now way much better than any other girl groups..ehem3..BIAS di situ..haha.. (okay fine 2NE1 pon cool gak..^^,)..mereka performed So Hot, 2DT and Nobody Remix..nyanyian mereka improved! especially SO HEE..dulu cik jojo rase tak puas je dgr sore dia but now SO HEE rocks!! and so does Ye Eun..she sings beautifully, as always..Yu Bin is always cool with her husky voice and rapping, Sun Ye with her sexy steps and Lim the new comer that proves that she can be a real WG members was rocking the arena and the fan was screaming out loud!!  although,it's sad the fact that uri Sun Mi was not on the stage with them but hey, WG is still the awesome WG!! tak caye?? cube tgk performance dorang kat IBlueHolic'sChannel..cube dgr jeritan dari fans...


and, congratulation to 2NE1 sbb menang byk award..korang yang nak tau bole check MAMA award winner ..so itu je yg cik jojo nk share ngan sume..sape2 yang minat WG sila2 la tinggalkn komen kalian..bole tukar2 ape yg patut..till then, see you again..bye..


p/s: suke3..senyum smpi tinge..wlupon konsert dorang kat malaysia nnti cik jojo tak dpt pegi tp takpe la..tp wait2, jgn la kalian risau..Kpop, Kpop jugak akhirat jgn dilupeeee...hehe..(tu kes mengingatkan diri sendiri..)


Tell me..tell me..te-te-te-te-tell me..



    





 

No comments: