Monday, December 6, 2010

.....

Salam Maal Hijrah and anyong readers..



May this reach you in the best of iman and health, insya'Allah..(copy paste ayat cikgu shamsulanuar..^^)
korang...hari ni cik jojo sedih sgt2..sedih takleh nk ckp..rase mcm baru jatuh tangga..rase mcm nak nangis meraung2..wuuuuu...waaaaaa...huhu...(T__________T)...oh someone help me please!! let me out from this misery!!
MySpace

tak sangka lak jadi camni..when i was pretty close to the end..tibe2 ade org grab me from behind forcing me to start from the very beginning..dah puas cik jojo nangis2 sbb takleh terima kenyataan nape jadi camni..mcm2 benda yg cik jojo igt balik nape smpi mcm ni balasannye pada cik jojo..setelah bergelen2 airmata cik jojo titiskan..(selain dari hingus yang berbaldi2..), akhirnya cik jojo akur jugak dengan kehendak Allah swt..cik jojo cerita pada mak, dia ckp "sabarlah nana..tu maknenye Allah nak duga..dia nak tgk nana ni tabah atau cepat putus asa.." aku penah baca jugak..dari artikel iluvislam (tp tak dpt nak cari entry yg cik jojo baca ari tu), Allah duga org yg dia sayang..dia nak tgk sejauh mane iman hambaNya..dan kerana dugaan itu jugalah yang akan mengukuhkan hubungan diantara hamba dengan PenciptaNya..


Alhamdulillah, lepas2 tu baru la cik jojo rase tenang..and now cik jojo kena terima dengan hati yg terbuka..mak cakap lagi, "nana patut syukur sbb dia amik 1 je.." Makanye cik jojo rasa sangat2 syukur sbb kurang2nye Dia kurniakan yang lain untuk cik jojo..ALHAMDULILLAH YA ALLAH..

jadi dari sekarang,mahu atau tidak, i have to face this..cume 1 je cik jojo harap orang sekeliling faham dengan kesukaran dan kesedihan yang cik jojo hadapi dan tolonglah bagi semangat untuk cik jojo..semoga segalanya akan berjalan dengan lancar..AMIN..okaylah, smpi sini je cik jojo nak menulis..nanti pnjg umur insyaAllah cik jojo post lagi..bye..

assalamualaikum..



MySpace
yang sedih dan lara,






No comments: