Friday, December 31, 2010

새해 복 많이 받으세요 !!!

Salam and anyong readers sekalian!!!


tomorrow is 1st January 2011..
so i would like to wish you a very Happy New Year!! 



새해 많이 받으세요!!


hello..hello..hmm, penat la cik jojo fikir nak update ape utk post kali ni..rakan2 bloggers mostly posted about their bittersweet memories of 2010..jd cik jojo pon nak jugak bicara pasal new year..^^..


disebabkan cik jojo ni pelupa sket..cik jojo tak nak cite la kenangan manis pahit kelat segala..kite cite pasal benda yg tengah jadi ni..  


3 perkara yang saya suke tentang new year:


1. First and foremost, it's a new start..gives you new hopes..^^
2. cik jojo suke tgk munge api..i dont enjoy countdown sgt pon tp suke munge api..wlupon bingit sikit..tapi cantik..
3. sbb cuti..kah3x..bole kire tak??

Azam?ape itu azam sebenarnye?haha..tp cik jojo mahu laksanakan ini:


0. pass my re-sit examination..(T____T)
1. learn a new language
2. get hired and live a stable life..
3. fall in love, get married and have a family..
4. to give and receive more love from the people around me..
.....
bla..bla..bla..


tu je cik jojo bole pikir..maklumla..tahun2 sudah takde pon azam ke ape2 ke..jadi ni atr perkara2 yg cik jojo nak laksanakan bermula dari 1.1.11...ukkey!!hwaiting chagiya!! dan sebelum cik jojo berlalu..sekali lagi..SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2011!!!








p/s: cik jojo nak naik bumbung la..nak tengok munge api..^^








1 comment:

Lyeanna Wana said...

cik jojo kpop fans jugek ye??
wana pon~ hepi new year!!