meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Friday, December 3, 2010

~bosan datang lagi~

Salam sume!!

Crazy Rabbit Icon

Haih..keje2 blogging cik jojo tertangguh selama 2 hari nampaknye disebabkan internet connection yang dipotong..haha..kuang3x..tp syukur Alhamdulillah berkat wang belanja yang mak bagi (lebih kepada hutang sebenarnye...hehe..)


MySpace 


cik jojo berjaya online semula ..tp sayangnye cik jojo tak tau nak post ape hari ni..(tgk title aja udah tau..)so i went blogwalking..bersiar2 melihat blog2 orang lain..cantik2..jeles jugak cik jojo melihat blog mereka ni..cantik2..content pon menarik..follower jgn ckp la..selambak!!dari yang puluh2..ke ratus2..ke ribu2 pon ade..BANYAKKKKNYEEE??




cik jojo begitu kagum..agaknye mereka ni mmg update blog 24-7 kan??dan cik jojo andaikan mereka ni mmg jenis yg suke share cerita,ilmu and all..they must the interesting and fun kind of people to be with..have a load of things to share..ish..jeles..jeles..jeles..


Crazy Rabbit Emoticons

cik jojo igt nak jugak la sentiasa update blog cik jojo ni..and kongsi ape saje benda yang bole dikongsi..selagi ade benda, cik jojo akan post kat sini..haha..ade org baca o tak takpe..itu blakang kire..(erk..kalau takde gak yg bace, redha je laaaaa...)


Crazy Rabbit Icons


oh ye! wlpn cik jojo bosan tp cik jojo gembira jugak sbb bile bukak dashboard je tgk follower cik jojo dah 32 orang..hehe..tau2.. sikit je tuh..tp sekurang2nye nmpk jugakla usah cik jojo nak menaiktarafkan blog cik jojo ni..ade gak yg click butang follow tuh..






jadi,dikesempatan ini jugek cik jojo nk ucap to those who are following me, takpela u guys are not reading my posts but joining me is enough..sbb kadang tu ade gak blog yg di mata cik jojo tak interesting so cik jojo tak follow pon..so i assume some may have the same thought too..tp ape2 pon sy amat berterima kasih kepada yang sudi follow secara sukarela ataupon relapaksa ataupon ape3lah..jeongmal kamsahamnida...and love you guys!!


  Crazy Rabbit Winks

okay..tu je cik jojo nak post hari ni..till we meet again next time..anyonghijumuseyo..selamat malam..selamat tido..


Salam...















2 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

mula tngok name blog nie "saya buncit"..wase mcm menarik,jadi g ar kt blog nie,,,tp tentang nama x leh sebut saya buncit,itu makne nye saya,jd kene sebut awk buncit...hehe..just kidding...
kecian dier ye internet kene potong...x pe2 bkn rezeki,tp skunk dh ade kn...alhamdulillah,,,jd leh ar follow bolg ana..hehe..sempat lak nk promot,,hehe...k...salam perkenalan..

http://syedspurs.blogspot.com/

~Saya Buncit~ said...

get the joke huh..mmg tu pon niatnye..tak kesah pon org pggil saye buncit..buncit is a trend now..haha..anyway, thanks for following me..sy dah tinggalkan tapak kaki buncit kt blog awak..salam perkenalan jugak..^^..