Thursday, December 30, 2010

Eksperimentasi kemampuan sebenarku..



Salam and anyong readers!!!



milkysmile

wah!!pertama sekali cik jojo nak jugak ucapkan tahniah buat team bolasepak malaysia sbb berjaya angkut piala selepas 14 tahun menunggu..tak cukup dgn tu, Datuk Seri Najib Tun Razak, Perdana Menteri kita, mengisytiharkan Jumaat ni cuti umum..WAH!!! seronok3x..Alhamdulillah, wlupon byk jgk provokasi yg berlaku tp kite tetap juara..roarrrrr!!!er??hehe..

okeyla, cik jojo bukan nak cite pasal bola sbnrnye..just nk kongsi ngan semua hasil kerjatangan kakak cik jojo and campurtangan cik jojo sendiri..hari tu, pak sedara cik jojo kawen, so kami anak beranak ni bersemangat la buat persediaan utk dia..mcm kan kami plak yg nak kawen kan..so salah satu hantaran yang kami tolong sediakan : sirih junjung..idea gubahan ni cik jojo tgk sikit2 gubahan dari blog cik weeda..jd kredit la utk dia..and oso my sister..tp ni bukan tutorial ye kawan2..sekadar nak kongsi pengalaman je..dan inilah hasilnye...





JENG..JENG..JENG...





abaikan kaki n pinggan yang ade kek tu ye..kaki kakak cik jojo yg betungkus lumus susun bunge..






ni dari sudut yang clear sikit..MySpace


ni lilitan daun sirih+pinang+kapur..cik jojo yang buat tau..
eh gambar Rajagobal kah itu???kes3x...milkysmile



ni pulak lilitan daun sirih+gambir+pinang...ni pon cik jojo buat gak..^^milkysmile



kakak cik jojo tgh susun the flower mower..milkysmile




haaaa...chang!! MySpace



dan susun lagi...Photobucket

tadaaaa...inilah hasil dia...^^Photobucket



hehehe...camne???ok tak??milkysmile


ni lagiiiiii....milkysmile





dan inilah dia hasilnye...hasil kerjatangan kakak cik jojo dibantu oleh cik jojo sendiri...hik..hik..simple je tapi cik jojo suke3x...sgt3x...oraitlah bebeh..cik jojo minta diri dulu..ade keje sikit..tata...


milkysmile







2 comments:

qieranna said...

nape takde gmbar sy pun nih???

~Saya Buncit~ said...

haa??gambar yg berehat tu ke??tu takleh post kat sini..bhy..