meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Wednesday, December 29, 2010

exam dan azam...

Salam and anyong kengkawan!!!

bagaimana hari ni? sihat? bagus2..Alhamdulillah..
MySpace
ish3x..lame dah rupenye takde post terbaru kat blog cik jojo ni..lately cik jojo tak berapa nak ade idea plus cik jojo takde mood..so cik jojo byk blogwalking,swimming,jumping dan sebagainya..


oh..oh..oh..nak tau? cik jojo dah tau date for my resit examination which is on:


3rd January 2011 (Monday)


phewh! akhirnya..lega lah kejap..sbb bile dpt tau date exam ni rase mcm separuh beban dah terlepas..maksudnye confirm2 cik jojo dapat buat exam..tp lulus tu tak confirm la kan..tp insyaAllah boleh!!!


jadi secara tak langsung, cik jojo ade la azam tahun baru nnti..yakni utk lulus subjek resit ni..tak mahu dah mengulang2..so i'll try my best to be super creative when answering the exam so that i can graduate from school..so dear people whoever reading this, please pray for me..May Allah bless you all..amiin..






No comments: