Sunday, December 5, 2010

Giveaway Separuh Jiwang

Salam kawan2..
hari ni cik jojo nak ajak korang join GA dari cik weedaleim 
Kalau nak ikutkan ni baru second time cik jojo join GA dari blogger lain..hehe..ni sume kes takde point nak bubuh post ape lagi kat blog cik jojo ni..
GA ni mcm interesting jugak..tgk hadiah ni mcm best..so korang join la same eh..kekeke..
so, ni dia...



kawan2 yang cik jojo tag :



Syarat-syarat dan pesanan cik weedaleim:


  • Buat satu entri bertajuk 'Giveaway Separuh Jiwang'..buat entri simple2 pun takpe..
  • Mesti follow blog weeda ni supaya senang nak tahu update pasal GA ni..kalau nak unfollow balik lepas habis GA ni pun weeda tak kisah.
  • Letak banner kat atas ni dalam entri tu dan link kan ke entri ni..dan letak banner kat sidebar jugak..
  • Tinggalkan link entri giveaway korang kat kotak komen entri ni..
  • Tag 3 orang kawan ye..untuk permulaan weeda nak tag..

  • Tarikh tutup GA ni adalah 3 Januari 2011...sebulan tempoh GA ni tau..

okay,,dada..







    No comments: