meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Thursday, December 9, 2010

~Gugu Gaga Gigi~

Salam and anyong readers!!

May this reach you in the best of iman and health, insya'Allah..(sekali lagi,copy paste ayat cikgu shamsulanuar..^^)

MySpace

Lame rasenye cik jojo tak update blog cik jojo ni..hehe..adela penyebabnye..kalau kalian ada baca post yang lepas, mesti kalian bole agak kenape cik jojo disappear sat..(ade orang kesah ke???hehe..^^)..cik jojo mencari ketenangan utk terima kenyataan..

gengs, cik jojo kena repeat satu subjek..yang sedihnye tu, this sem is suppost to be my final semester and this one subject ruined everything..lagi teruk cik jojo kena jejak kaki ke campus lagi..wuuuu..rase teruk sgt bile fail..rase bodo sgt..sbb subjeknye ialah subjek: 


"Creative and Critical Thinking"!!!!


jadi, isunye di sini, adekah cik jojo ni mmg otak biol atau mmg tak teror berfikir secara kreatif dan kritis??? yg pasti cik jojo tak suka subjek ni..SANGAT2!!  but now, i'm left with no choice..option yg cik jojo ada :


1.  resit - yg mane dia akn kira marks total 100%..errr..bole lepas ke jo??50-50..
MySpace
2.  repeat - repeat dan extend sem la jawabnye..waaaa!!! ni yang cik jojo takot gile babs ni..sbb kalau bole taknak la smpi repeat paper and sem..taknak!!taknak!!taknak!!
MySpace

skang ni cik jojo berserah je pada Allah SWT..sbb walau macam mana cik jojo rancang pon DIA yang akan menentukan segala2nya..walau ape pon yg dah DIA tentukan utk cik jojo, cik jojo akan terima..tp pada yg dah membaca tolonglah doakan kejayaan cik jojo utk lancarkan segala urusan nnti and moga2lah cik jojo leh grad next year jugak and no repeat2..^^..amiiiiin..

1 comment:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

doa n solat yg penting coz lagi pown kite dh usaha,,,,jngn pk bkn2 b4 result keluar,,just think +ve ok,,,,ape2 pon good luck...!!