meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Thursday, January 13, 2011

Mari...mari...mari...Vote utk cik jojo di Mufors..

Salam and anyong readers..

semoga kalian sihatlah hendaknya..^^..

MySpace

kawan2 blogger yang saya sayangi..ye..kamu..kamu..dan kamu...hari ni cik jojo nak mintak sokongan kalian utk mengundi cik jojo and the gengsters.. kami menyertai 1 competition ni and i'd really appreciate if you guys vote for us..rasenye mesti ade gak yg dah tau pasal ni..pd yang belum tau jom la terjah..pada yang dah tau vote la cik jojo ye?? please2..


MySpace


okay, it's basically a shortfilm contest yg bertemakan "Attitudes on Roads - A Malaysian Journey"..so ade la kategori2 dia such as shortfilm/mini-documentary, PSA ngan animation..so cik jojo and the geng adelah hantar beberapa penyertaan and kami memerlukan sokongan kalian utk vote video2 kami..(sebab undian kurengs skit)..^^


senang je, korang layari website INI..untuk tahu latarbelakang competitionnye..kemudian register sbg member pastu kalian bole view semua video2 yg ade kat situ..


untuk vote and support video2 cik jojo and the geng click link2 berikut..




Mufors Raya IIUM Shortfilm (kat sini ade name cik jojo..hehe..suke3..)


Anak Mak


Cinta Buta

Kalau kawan2 nak vote video2 yang lain pon dipersilakan..jom2..show your support for MUFORS!! cepat2 vote sementara masih sempat!!peace!!




yang mengharapkan undian kalian,


6 comments:

10jarijemari said...

nice~ ^^

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Sharing is caring!

rms said...

vote for u. nice

Liyana Faten Safuraa said...

eh???
cik jojo la! :)
hihi!

kite da folo kak jue!

Cik Wan Jun Smile said...

gud luck....

asnah58 said...

salam tumpang baca blog anda k.