meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Monday, December 13, 2010

pulang ke sekolah!

Salam and anyong peeps!!

semoga sihat2 selaloooo..

Photobucket

geng2 sekalian, hari ni cik jojo saje je getik nak post mende tak penting pon..mulai esok mungkin cik jojo kurang sikit berblogging sbb cik jojo dah stat kelas esok..(T___T)..kejap lagi nak pack barang..tp nak bwk ape yg penting je la..esok ade few things yg cik jojo nak kena setel bile cik jojo smpi kampus..


1. nak kena tnye kat mahallah pasal bole tak bole nak menginap di mahallah 5 bintang and berapa hengget pulak cik jojo nak kena bayar..
Photobucket

2. lepas tu kena lari pulak ke department of IRK nak tnye pasal urusan re-sit mere-sit ni..nak kena amik form..isi..byr RM 100..bla..bla..bla..ape lagi ntah..
milkysmile

3. nak tnye skali kena rgstr kelas ke?berapa lame nak kena stay?bile pekse re-sit?bla..bla..bla..ape lagi ye???
Photobucket

4.  hah! blaja la ape lagi??kena review balik subjek yg cik jojo nak re-sit tu..buat latihan smpi jd kreatif..
milkysmile


hati cik jojo ni risau sebenarnye tp last2 cik jojo rase, i gotta be strong so i terjah je esok..lantak la ape pon nak jadi..jadilah!! i'll settle this alone..tu la..depend sgt ngan orang selama ni..kan dah kena buat keje sorang2..
Photobucket


tapi takpelah..it's time for you to be miss independent cik jojo..guys, wish me luck okaye???!!..bagus..okaylah cik jojo berundur dulu..jgn dirindu diriku..haha..tu statement perasan time kasih..^^..




yang benar,




2 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

good luck,,,!! belajar rajin2...

~Saya Buncit~ said...

wah! thank you! thank you! really appreciate that..^^