meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Sunday, January 30, 2011

~Aku dan Maher Zain disuatu petang yang mendung~

Salam and anyong kengkawan bloggers!!

haaallluuuuu..wasssup peeps?? jigeum mwohae?? aku skang ni tgh lyn lagu Maher Zain..alah, lagu insyaAllah dia yg versi melayu tuh..haaaa..bukan men sonok aku dgr lagu ni..dari tadi aku tak tau la dah berapa kali replay dah lagu ni..

mmg lagu ni femes pon kan..and before ni lagu ni dah di nyanyikan dalam pelbagai bhs pon..tp sbb kali ni dinyanyikan dlm bhs melayu, aku jd batak jap..haha..bukan ape..pade yang dah dgr tu tau la maksud aku..sbb dia nyanyi sebijik macam orang melayu yang makan sambal belacan campur budu..jadi mcm terpesona la jugak sedikit sebanyak..keke..

pada yang nak download lagu ni korang bole terjah blog BRO UDEEN>>klik sini..yang dah dgr jom kite nyanyi ramai2..okey?? alrite..tata..



p/s: sambil dgr aku nyanyi..mungkin sbb tu ke hujan tak benti??






8 comments:

ZWAN SABRI said...

Lagu2 maher zain memang best2 blaka..
btw, janganla nyanyi2 lagi..
kat sini dah mendung la..
hehe

~Saya Buncit~ said...

ZWAN SABRI: setuju2..time bile dia nyanyi lagu tu versi melayu jd excited lebih la sikit..tu yang dok nyanyi tak hengat..

ijam ismail said...

HHUHUHU..MENDUNG KA??
cerah j ni..hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

i start falling in love with maher zain's songs:) sgt mendamaikan.

~Saya Buncit~ said...

ijam ismail: haishhhh..mahu kate suara kami mcm katak pggil ujan ke??adesss~~~

~Saya Buncit~ said...

FIFIEY LYCHEE MARATION: true! been there..done that..hehe..but now i'm falling even moreee in love with him..

amira afiqah bt mohd yusof said...

ahaha,hujan kat kl da berenti :)

Siti Farah said...

hehehe..da benti nyanyi eyh? sebab ujan da benti..hehehe....

btw,TQ ya.... :)