meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Wednesday, January 12, 2011

'areteacar 1st contest, keluarga bahagia!'.

Salam and anyong sume!

hari ni cik jojo nak join contest pulaaaak..^^..excited3x!!
(tak tau leh join lg ke tak sbb hari ni last day..tp nak jugak join..^^..)

contest kali ni dari Cik areteacar ..


apekah contestnye? apekah syarat2 penyertaannye?? zaaaas..jom layan..




Syarat-syaratnya:

  • Jadi follower areteacar  =)  ~sudah~
  • Buat 1 entry yang bertajuk 'areteacar 1st contest, keluarga bahagia!'.  ~sudah~
  • Letakkan banner contest di entry anda itu yang link terus ke blog areteacar.  ~sudah~
  • Letakkan sekeping gambar anda beserta keluarga anda (kalau gambarcandit dapat perhatian lebih untuk terpilih sebagai pemenang!). ^_^ gambar boleh diedit :) .  ~sudah~
  • Gambar yang hendak dipertaruhkan mestilah ada ayah, emak & adik beradik. nak masukkan gambar sedara-mara pun ok je. =)  ~sudah~
  • Jangan lupa letak banner contest di sidebar blog anda. senang untuk areteacar kenal pasti siapa yang join. kalau x letak, automatik penyertaan x diterima taw.  ~sudah~
  • Tarikh tutup penyertaan ialah pada : 12.1.2011 , hari Rabu.   ~sudah~
  • Sudah siap, komen di entry ini dan letakkan link entry anda untuk areteacar nilaikan sebagai pemenang. ~sudah~



nak tengok gambar keluarga bahagia cik jojo??
tadaaaa!!


dalam gambar ni sume ade..(tp skang dah tambah lagi...) 
abah yang berjubah bersama mak berbaju hitam..
4 orang kakak dan 4 orang abang ipar..1 orang abg, 7 orang anak kecil dan saya..^^

okey..tu je kot..keluarga saya bahagia jadi harap2 keluarga saya pon bertuah..^^






2 comments:

efa said...

waah2...bestnya contest tu...good luck yerp :)

areteacar said...

Salam...
jgn risau, penyertaan diterima sbb tarikh tutup 12 mlm nie. hehehe...
bahagianya keluarga cik jojo. comel2 smua. hehe..
nantikan keputusannya k =)