Saturday, January 1, 2011

~Award Follower lagi..yeay2!!~



Salam and anyong!! 

first entry utk tahun 2011..kes3x..takde ape pon sbnrnye..saje nak update gedik2..hehe

newaysssss, cik jojo dapat award utk follower lagi...hehe..*lompat2 tepuk2*..


award ni diberi oleh....




huhu..tp award ni utk sape yg jd follow cik kyra..so sape nak kena la jadi follower dia..bile lagi cik jojo nak dpt award2 spesel ek..tapi takpe..banner dia santek..cik jojo suke.. oh3! hampir terlupa..ni soklan2 cik kyra suro jawab..



1. blog kyra hizrina ni okey tak ? cantik ke buruk ha . haha
santek cik kyra..mane ade buruk..sesuai dgn cik kyra..

2.ada pape yang korang tak suka tak dengan blog kyra hizrina ni ? cadangan korang .
tiada..sume okey jeah..

3. lambt tak nak view blog kyra hizrina ?
tak pon..tekan je terus bukak..mcm magix..

4. extra : apa azam korang untuk 2011 ? ehe selit kejap
erm, nak pass resit exam and learn a new language..and oso tambah follower...kekeke...

jadi sekali lagi saya ucapkan thank you to CIK KYRA for this beautiful award..^^,..

okey, gudbye2!! 


1 comment:

Kyra said...

hehe thanks awk :)