meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Tuesday, January 4, 2011

if..then...so...okay..

Salam and anyong everibodi!


how's your day today?? ade bagus?? gud2?? hari berlalu macam bese..takde ape yg spesel pon...post hari ni pon sekadar nak udate sikit2 je..lately idea tak berapa nak masyuk laaaa...dull je blog cik jojo ni..*selama ni pon bukan meriah sgt blog ko jo*



cik jojo dah tarik2 rambut nak cari idea baru utk dipaparkan kt blog..though bkn nak tarik readers sgt pon tapi still la kena la update gak kan...ape gune ade blog klu biar berabuk..haih..nape ntah..gara2 paper smlm kot..tenaga dan kudrat cik jojo utk berfikir secara creative dah abes digunakan smlm..wlupn jwpn smlm tak la kreatif mane..sian pemeriksa tu..mesti dia nanges baca jwpn cik jojo..huhu..tak tau la bole lepas ke tak paper resit tu..kalau tak ulang lagi la jawabnye..*mati jap*..




okeh..mari berfikir sejenak..
let's see kalau kate cik jo repeat this subject..ape yg jadi??







1.repeat la ko the whole sem dgn 1 subjek je..


2. lambat la ko abes blaja..


3. byk blanja..en ptptn pon taknak kasi pinjam duit kt ko dah..


ape lagi haaaa?tp itu sudut negatifnye..klu positifnye cik jojo merepeat??


1. ade mase lg nk merasa jd student..*dah tua bangke jo..tak puas lg ke blaja?*


2. bole usha adik2 junior kat sini..aummm..*gatai!*


hmm..byk g..tp tak nak tules..huhu..




ish! cannot!! cannot la like this..jgn down jo..jgn negative sgt..but at least i've tried..i did my very best..ape yang cik jojo bole buat skang ni, berserah je la pada Allah swt..dia pasti dah tentukan yang terbaik utk hamba-hambaNya kan?? yang pasti kita jangan sekali lupakan dia..jangan hanya ingat Allah time kite susah je..time senang pon kena igt..senang cite la..enytime n eniwhere..


*jo dah solat zohor belum??..hehe..on the way..up.up and and away!!!*


okay..bye..




No comments: