meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Tuesday, January 11, 2011

kenapa aku yang terasa?

Salam and anyong.

anda sihat?? good to know that..cik jojo malam ni rasa macam biol2 dan bengong2 ditambah sedikit rasa emosi yang tak berapa nak stabil..ye, mungkin juga jadual dah dekat..
anyway, tadi macam biase la blogwalking menjejak balik jejak2 kasih yang tinggal dkt shoutbox cik jojo..bila click 1 blog ni entry dia yang terbaru cakap pasal konsep 'i follow you, you follow me back'..seriously, that's not my concept in getting more followers..as far as i can remember, tak pernah lagi cik jojo tulis macam tu kat shoutbox orang lain..dah tu nape plak ko nak terasa cik jojo??

MySpace

entah kenapa.rase macam terkena tempias je sebab entry di post setelah cik jojo follow dia..tapi dekat shoutbox tu cik jojo tak pesan pon suro dia follow balik atau yang sewaktu dengannya..jadi sekali lagi soalan ni berlegar.. nape ko nak terasa wahai jojo hoi???


MySpace

haih..ape2lah..malas nak fikir lame2..(padahal dah fikir lame)..kalau tanye cik jojo, cik jojo jenis tak kesah kalau orang tinggal jejak macam tu..fahamla..kite sama2 nak followers kan..so follow je la dia..dan cik jojo jugak tak kisah kalau cik jojo follow dia tapi dia tak follow pon..cik jojo pon tak suke la orang follow secara rela pakse ni..bila saya tak suke, saya tak buat kat orang..tapi, lain orang lain pulak pendapat dia..ade yang tak suke..ade yang tak kisah..takpelah..yang penting benda ni tak menghalang cik jojo dari terus berblogging..(bajet ko blogger terkenal ke jojo??)..


okayla, emosi semakin tak stabil.sebelum cik jojo tukar jadi kaler hijau ade baiknye cik jojo berundur dulu..


p/s: tapi kenapa harus aku yang terasa???hish! benci perasaan ni!! (maafkan emosi saya hari ni..)


3 comments:

sky said...

yuhuuuu~~jgn terasa sgt..bnde2 g2 n0rmal la dear..chilllll...^___^

Finaz Jaafar said...

hihihi..mmg la nk owg follow tp takde la tulis cmtu kat shoutbox owg..
klo owg folo i, i automatik akan folo dy jgk=)

~Saya Buncit~ said...

@sky: yup..cube chill..cik jojo mmg camtu..cepat nau nak terasa..thanks..^^,..

@Finaz Jaafar: setuju2..besenye cik jojo inform je gitau dah follow..terpulang nak follow ke tak..and besenye kalau orang dah follow cik jojo, cik jojo follow balik..^^,v..