Monday, January 3, 2011

"Mama Cyda 1st GiveAway"

Salam and anyong sume!!

saya nak join GA.. dari Mama Cyda..jom kite tgk..



saya nak tag 3 orang ni:








syarat2 penyertaan:


  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama. ~yeah mammah..cik jojo di Malaysia.. dah follow jugakkk~
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini. ~okeyh! siap dah mama..~
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. ~checked!~
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu. ~sudah3x~
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye. ~done!~


okey..tu saje kot..daaaa..

1 comment:

Cyda Acme said...

gud luck dear,
thanx sbb sudi join ek