Wednesday, January 26, 2011

~rase nak geget kepala orang~

Salam and anyong sume!



apekah yang korang tengah buat skang ni?? cik jojo skang tgh rase nak gigit kepala orang ni..dah tak tau nak buat ape..bosan sungguh..geng2 ade idea tak ape yang bole cik jojo buat bile bosan??





rase mcm nak hantuk pale dgn harapan dpt hilangkan bosan dan idea dapat keluar dgn bebas mcm bintang2 pusing2 kat kepala tu..dah lately tak tau nak update ape kat blog ni..blog ni dah mcm berhabuk dan carik2 mcm kain buruk je..wuuuuu..stress..depress..frust..sume la..tak agak lak cik jojo bole tungging2 kalau tak dpt idea nk update blog..jeles tau..jeles..tgk blog org lain mcm2 bende dorang post..


tp bile cik jojo click new post je, dekat setengah jam terkebil2 dpn screen laptop..taip2 separuh jalan..last2 jd draft..wuuuu..sedih la gini..mane nak cari idea ni?? kena g jamban ke? tak kot..it doesn't always work that way..huhu..tulun..tulun..takpela..mgkn kalau cik jojo jalan2 kat blog orang, bole dpt idea kot..okeyla..cik jojo nak jalan2..jom2..sape nak ikot..


p/s: ape la yang aku merepek ni??



2 comments:

Nurul Faezah said...

http://ifazafrah.blogspot.com/2011/01/selongkar-beg-artis-jom-join.html

Awak buat la cmni.. Nti sy baca ek! ^^,

~Saya Buncit~ said...

@Nurul Faezah: woah! thanks a bunch! dah bace..okey2!! nak buat jugak la cam gitu.thanks again dear!