meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Thursday, January 27, 2011

~selongkar beg artis?? macam best!~

Salam and anyong!!

selamat hari khamis!! title kat atas tu cik jojo amik dari blog Cik Nurul Faezah .. hehe..setelah kebuntuan idea nak update blog, beliau rekemenkan cik jojo utk join segmen selongkar beg artis..(erk?artis?) malu sebenarnye nak join..hehe..tp pdulik hape..kan..so layan je..zasss..




haaaa..tu diaa..ni beg ke perut doraemon?okeyla..ni memang atr benda2 yg cik jojo bawak dlm beg..meh selongkar dgn lebih lanjut..



ni antara benda yang WAJIB ade dlm beg..beg duit, kunci bilik dan henset 2 generasi..klu takde mende2 nangis tepi pintu la cik jojo..*henset tu utk gaya mutu keunggulan je..byk henset tak bermakne byk kredit..adesss*



yang ni pulak benda2 yang HARUS ade..ni utk kecantikan dan kesegaran sepanjang hari..haha..blah..ade bedak. lipbalm. perfume. set ape ntah. and beg wanita..kt dalam beg kecik biru tu cik jojo panggil beg wanita..*paham2 la ape benda yang ade kat dalam beg tu eh..*


dan akhir skali ni barang2 yang agak penting diwaktu2 emergency..contohnye dikala rabun ade spek..dikala mulut busuk dan mengantuk ade gule2..dikala nak masuk jamban ade tisu..dikala takde kredit and nak gune public phone ade duet syilling dan jugak pen yg bole digunakn utk menulis dan jugak sebagai senjata..haha..

haaa..ni je la yg ade dlm bag cik jojo..tp sbnrnye yg MESTI ade dlm beg cik jojo ialah SAMPAH..haha..sbb taknak buang sampah sepah2..kenala buang dalam beg kan?? huhu..


p/s: thank you again Cik Nurul Faezah.. ha sape2 yang dah bace post ni jom la kite g blog dia tgk ape plak yg ade dlm beg dia..














12 comments:

man yusoef said...

wah artis...nak sign....haha

Ariffin Janal said...

nasib baik tak isi brg pelik2. kalo tak, siyes dah mcm poket doremon~

Nurul Faezah said...

Hik3~ pasni nak ada beg wanita jgk la..^^,

coffee said...

Hello... follow me... tolong menolong lah katekan... TQ

~Saya Buncit~ said...

man yusoef: erk?? bukaaaan..tp kalau nak sign buleh jugaaak..:D

~Saya Buncit~ said...

Ariffin Janal: kalau ikutkan byk lg sebenarnye nak isi..hehe..

~Saya Buncit~ said...

Nurul Faezah: sangaaat perlu! hehe..ape2 kecemasan takdela cemas sgt..

~Saya Buncit~ said...

coffee: alrite! copied! pasti saya bantu dgn cara follow awak..hehe..

Yuny Khoo said...

asenye setiap girl kat luar sne mmg kne ada lipbalm kat beg mereka :)

~Saya Buncit~ said...

Yuny Khoot:setuju..i have it because i dont want to look pale..tak tau la u guys yang lain camne..

d_LA said...

perghhh..cam best la segmen ni..terbongkar segala rahsia ape brg dlm handbag wanita smpai kembung

~Saya Buncit~ said...

d_LA: cube la buat..kite orang nak tau gak ape pulak d_LA letak dlm handbag..hehe..