Friday, January 7, 2011

Sengal Zone : Saya Lagi Laju !

Salam and anyong korang!

sape lagi laju??ko ke aku??

ape pulak ni??? cemas2..haha..ni cik jojo nak join segmen dari Bro Udeen..


jom kite chekidaut..



ape pulak nak kena buat ni?
owh dia suh "..Korang diminta menaip A sampai Z dengan cepat. Tak payah cantik cantik, tak payah selang selang. Terus je menaip A sampai Z okeh?.."

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz...

haaaa..laju tak? ini ditulis dlm 15.51 saat..tibeeee..nak jugaaaak..haha..takpe..kiraan tu saje je cik jojo masukkan..tp mmg btol woo..pasni nak try la type lagi A to Z sorang2..keh3x..

okay, korang ape lagi? cube taip laju2 smpi tertanggal kekunci korang tu..







No comments: