Wednesday, January 12, 2011

~Sudah bebaskah aku??~

Salam and anyong!

petang yang indah hari ni.semua dah makan?? kalau belum sila makan..kalau sudah jom teruskan membaca update cik jojo pada hari ni..

okay, sebenarnye cik jojo nak post entry ni dari semalam sbb bende ni dari semalam lagi cik jojo dah dapat tau..anyway, kalau kamu ade baca post cik jojo yang lepas2, mesti kamu akan tahu yang cik jojo tengah tunggu result re-sit examination cik jojo..the exam was held on last 3rd january 2011..(tak sempat ape..tahun baru je terus hadap exam..kejamkah hidup??(T.T)..)..

MySpace


tapi takpe..cik jojo dah pon bertungkus-lumus dan berperang jawab pekse tu..jadi sekarang ni tinggal nak tunggu result je..itu main pointnye post ni..hari tu tanye kat ofis dia ckp kena tunggu senate meeting (menatang ape ntah dia sebut..) baru bole release resultnye..and meeting tu on this coming 28th January 2011..laaaaaame tu kakak..nak suro saya repeat ke hape??haih..ngeluh je lah haku..




MySpace


tapi, malam tadi cik jojo tibe2 tergerak la nak check kat tenet kot2 la dia dah masukkan kat dalam myiium..tengok pnye tengok pnye tengok pnye tengok...ini yang keluar..




*tekan untuk kanta pembesar*
*AWAS! result ni tak cantik..jd dia tompok2*
kat situ dia ade tulis PR..haaaa? cuak tibe2? apekah yang dia maksudkan??




*tekan untuk kanta pembesar*
*AWAS! result ni tak cantik..jd dia tompok2*
owh..PR tu maksudnye pass on resit..ouhhh..okaay..




*tekan untuk kanta pembesar*
*AWAS! result ni tak cantik..jd dia tompok2*
 haa..kat sini plak dia tulis status cik jojo : PASS!!!


MySpace

TETAPI...rasenye ini belum official lagi tapi sudah bebaskah cik jojo dari IIUM?? persoalan ini yang membuatkan cik jojo tak senang hati..moga2la ape yang cik jojo lihat dalam tenet tu keputusan nye resit cik jojo..manela tau tibe2 je UIA nak buat magisss..jadi saya masih tak tau status saya sekarang..encik senate sila la buat meeting cepat..sampai dah keluar result sebijik2 baru cik jojo puas hati..huhu..for the time being, i can only pray that i pass or else i'll be dead..wuuu


MySpace




p/s: hurm...pass atau fail..antara dua tu je..tapi saya mahu pass kerana saya sudah tua dan mahu kerja dan mahu kawin dan mahu anak..okey..tamat..






No comments: