Thursday, January 6, 2011

~Thanks Cik Eimah~

Salam and anyong sume..^^

phewwwitttt!!



amacam blogger sume..harap sume berada dlm keadaan yg sihat serta selamat..amiin..

entry ni khas utk Cik Eimah sbb dia follower cik jojo yg ke-1oo!!!..tgk sini






saya nak ucapkan time kasih kepada follower cik jojo yg ke 1oo ni..you are my lucky follower no 1oo..tahniah2..silakan beri ucapan sepatah dua kate..nak panjang2 pon bole..





jadi sebagai menghargai kesudian cik eimah follow saye, cik jojo nak bagi award ini..







cik eimah, sudi2 la amik..jgn segan2 nak amik award ni tp award ni simple je la..baru nak berjinak2 dgn dunia blogging ni..


tp sbb cik jojo baru dpt merasa follower mencapai 1oo orang, cik jojo berusaha jgk nk bg award ni..so tu la dia awardnye..jadi lps ni harap2 cik eimah sudi la jenguk2 dtg sini..hehe..love u darl!!!

tahniah utk diri sendiri dan tahniah cik eimah menjadi follower saya yang ke 1oo.. mari kite raikan dengan daun saderi..*tibe2 je sesat wonder pets*...^^







3 comments:

EmanCloud said...

teringat zaman time wat entri follower ke 100 hehe follow!

~ch@wi~ said...

a eh..ade wonderpet la..hehehe

Siti Fatimah Fuzz said...

owh..thanks cik jojo.....for da award.....petang nnt cik eimah ambil k...sekarang ada kat library...hehe...^_^