meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Friday, February 4, 2011

~tips blogging dari blogger utk blog~

Salam and anyong..

hye kamu3x..tengah buat ape lak ni? update blog ke? same laaa.. lambat sket update..macam bese laaaa idea tak mari..dah macam2 gaye dan macam tempat aku pegi semata2 nak cari idea..tapi dapat gak akhirnye aku keluarkan sebijik..sebijik jeee???adess..

ok anyways, td aku saje2 la post kat Sahabar Blogger pnye fb pasal readers, followers ngan commentators mane yang paling penting? mestilaaaa aku tau jwpan dia..tp sbb aku nak nyemakkan wall fb Sahabat Blogger jadi haruslaa aku muncul dgn soklan2 camtu..haha..macam2 feedbacks la aku dpt..

tapi yang dua ni mmg membina laaa..thank you sunbaenim..tak berani la letak name and gambar korang..






so amenda yg aku nak sampaikan sebenarnye?? aku nak cube menjadi blogger yang mcm gitu laaa..selama ni aku takde adab sikit bile berblogging..hehe..jadi dgn tiupan smgt dari mereka2 ni rase berkobar2 lak semangat nak jadi blogger tegar..(errrr...matilaaa)..

ni satu lagi jawapan yang aku suke:

adoi..btol gak kate dia..haha..


okeylaaa..jadi inilah tujuan post ni..nak berkongsi ngan kamu sume ape yg aku rase..hehe..okay..mate aku dah berhalusinasi..jadi ade baiknye aku masuk tido..okay..selamat malam..anyonghijumuseyo yeoreobun..


p/s: ni tak kire plagiarism kan??aku nak kasi credit tp aku tak berani nak tunjuk identiti mereka..camne??





1 comment:

Hayati Hamzah said...

betul. luahkan saja secara jujur ;)