meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Monday, February 14, 2011

~rindu~

Salam semua..

weyh!!! rindu nye aku nak update blog ni..
lame dah rupenye tak update..
maklum la aku sibuk dgn teater baru2 ni..
dah setel teater baru aku dapat online..
tu pon takleh selalu sbb dah takleh nak online freeeee..
damn! oh, tu berlaku kerana aku sudah grad!! yeay!! 
tapi bila dah selesai dengan resit-examination sekarang nak kena fikir pasal clearance pulak..
nak kena langsai hutang piutang dengan UIA plak..huhu..
lepas tu aku kena fikir pulak pasal future aku..
seriously, i have no clear view of what i want to do..
obviously i have to get myself a job tapi i dont know where to start..huhu..
anyway takpela..one step at a time..insyaAllah everything is going to be fine..Amiiin~~

 


1 comment:

Wuucin Kimora said...

dimana ada usaha..pasti ada jln nya :)