Tuesday, February 1, 2011

~Segmen Meh Berkawan Ngan Siput by XxBloggerSiputxX~

Salam and anyong readers! 

anyonghaseyo yeorubun..kekeke..sihat tak?? harap2 sumenye sihat..maklumlaa cuaca sekarang ni tgh hujan kan..aku sendiri pon sedang runny nose ni..(hingussss...hingusss..)..okey, ape cite hari ni? hari ni ade org nak jadi member ngan aku..sape? membership..hahaha..(okey..lame joke..soorrry..haha)..

bukaaan..hari ni, aku ditag oleh azee ssi..tapi this time bukan contest or GA tp segmen yg dinamakan "Segmen Meh Berkawan Ngan Siput by XxBloggerSiputxX"..haaa, btol la ade orang nak jadi member aku..so anyway jom nengoks kite kena buat ape..macam best jek..



hello siput, biar aku kenalkan diri aku kat ko eh..

nama betul: juliana
nama tipu2: jue a.k.a buncit
umur: 23 tahun..nak masuk 24..(saje kasi pening)
jantina: perempuan
watpe skang: tgh blaja lagik..kat UIA Gombak..
hobi: byk gile..paling best aku suke nyanyi and berlakon..

aku join segmen ni sbb segmen ni mcm best..
mmg best pon sbb takde sape nak kawan ngan aku..sedih jap..
plus, aku rase mcm cool sbb berkenalan guna teknologi canggih..ape aku merepek??
and sebab aku nak tambah bilangan kengkawan kat laman sesawang ni..

okey2..cukup2 la merepek..skang aku nak tag orang pulaaak..aku nak berkenalan ngan korang jugak..bukan incik siput je..





haaa..tu la dia serba sedikit pasal aku..pada sape2 yang ade terbaca post ni kalau korang rase nak tambah member jom la join..incik siput mesti gembira..jom chekidaut blog XxBloggerSiputxX dan menambah kawan2..okey..tu je aku nak post..jumpe lagi..see ya..


p/s: incik siput, selamat berkenalan..^^





12 comments:

Zaza Hermosa said...

thanx babe.. nanti zaza jawab.. :) wink wink

Azwa Azee said...

hyep buncit..x salah kan if kita meramaikan kenalan..:))

Nan said...

munchit!~ siput dh bace entri munchit~~ weehhoo! slmt berkenalan.. n siput akan salu2 lawat blog munchit nie eyk...tengs!!! munchit mmg BESTT!!!

black butterfly said...

nk join tpi malu..^_*

MyMye MyMya said...

tq 4 tag...nnt MyMye join..^_^

Encik Blogger said...

hai la jgk kat sume.. selamat selamat

~Saya Buncit~ said...

Zaza Hermosa: alrite bebeh!hehe..

~Saya Buncit~ said...

Azwa Azee: setuju 100%..tak salah dan bersalah kalau nak tambah kenalaaaan..weeee..tq my friend..^^

~Saya Buncit~ said...

Nan: yeslah incik siput! siput mmg best..buat siput sedut bole??welky2 my friend..

~Saya Buncit~ said...

black butterfly:nape malu???incik siput tu rasenye tak makan org..org mkn siput ade laa..jom2 join..tambah kenalan jom..

~Saya Buncit~ said...

MyMye MyMya: welky2..join2..jgn tak join..

~Saya Buncit~ said...

Encik Blogger: hai encik blogger..wuhuuu..