Thursday, February 3, 2011

~Sengal Zone : Polis Sentri !~

Salam and anyong!!!

wassssupp people..how's life?? cik jojo is back with a new post..jeng3x..
ni nak join segmen dari Sengal Zone..hah..ape plak segmen sengal dari dia ni malam ni??
let chekidaaaaut..




Anda nak jadi apa? Polis ke Pencuri?

aku nak jadi pencuri!! 


Berapa laju agaknya kalau anda berlari?

laju sikit dari kura-kura..
so kalau aku kena kejar, mestila kena tangkap..
sebab tu aku takleh jadi polis..
kalau aku jadi polis maka berleluasa lah pencuri kat muka bumi ni..

haaa..aku nak tag sume orang yang dah terbaca entri ni..
haaaa..cpt jawab..ko polis ke pencuri??
okey..selesai..nak warm up bersedia nak lari..hahaha..





9 comments:

Lyeanna Wana said...

alamak, dah terbaca..hehe~
sudah join segmen ni~
jom same2 jadik pencuri !!

shazmonaz said...

hahaha game zaman dulu...

shafiqabdshukor said...

aku nak jd polis..
senang ckit nak tngkp korg...
jgn marah ye...

~Saya Buncit~ said...

Lyeanna Wana: okay..sepp sikit..yes laa! ade geng..

~Saya Buncit~ said...

shazmonaz:haha..yup btol tu..men time hingus leleh..slalunye men tu jadi ta.ya.pa.wau. tak nak join ke segmen ni??huhu..

Azwa Azee said...

waaaa...nape terbaca ni??hahhaha
nak join juga lah..hehehe

~Saya Buncit~ said...

Azwa Azee: alamak..cepat2..dia patut sblum berdetiknye kul doblas..tp cube je la anta kat bro udeen kot2 dia trime..

~Saya Buncit~ said...

shafiqabdshukor: tak maraaaa..hehe...alamak..ade polis laaa..*lari lintang pukang*

mahirahnazlim said...

jadik pencurii lah haha kita kroyokk polis pulakk HAKHAK