meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Thursday, March 10, 2011

~makcik menang motor!!!~

Assalamualaikum!!!!

untuk permulaan post hari ni, aku ingin mengajak korang semua utk berhenti buat apa yang korang tengah buat..berfikir sejenak dan mengucapkan syukur kepada Allah SWT..ucapkan Alhamdulillah ya Allah..




sumber: GOOGLE

okey, serius sebentar..hehe..okey tu tengok atas tuh! hari ni aku rasa sangat gumbira suka hati!! kenapa?? makcik menang motor!!! kes3x..bukaaaan laaa..keke..bukan moto..aku menang top up rm5 woo..Alhamdulillah!! ingat tak post aku yg sebelum ni??aku join segmen dari sengal zone..yang tak baca, skroll je ke bwh..ataupon bole tgk kat sini!!

apa yang aku gumbira sgt?? maunye tak?? setelah penat lelah dengan peluh yang menitik2 memikirkan jawapan yang paling sengal nak kasi kat master segala sengal yakni sengalman ni, akhirnya aku terpilih gak sebagai salah satu dari tiga pemenang..phewh! korang igt senang ke nak jadi sengal? susah wooo..hehe..


so disini, personally i want to properly thank you master sengal kite or bro udeen for his kindness to pick me as one of the winners and to grant me with the rm5 top up..you made my day bro!! lalalala..


so, pada yg nak tau sape lagi pemenang2 bertuah utk contest ni jom kite ramai2 serang blog bro udeen..dan pada semua pemenang2 tahniah kerana telah berjaya dipilih sbg pemenang dan utk geng2 lain yg dah join segmen ni kudos jugak sebab korang dgn jayanye buat aku gelak guling2 dgn jwpn2 sengal korang..hehe..


orait bebeh sekalian..aku mintak diri dulu eh..kite jumpe lagi dlm post yg seterusnye..till then..Assalamualaikum..^^..




p/s: bro udeen! choki-choki sebungkus..kekekeke..




1 comment:

Deeyaudeen Sabri said...

heeee.. same same.. nah choki choki !
btw, da dapat topup kn? :)