meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Wednesday, March 30, 2011

~melancholy~

Assalamualaikum!


hai2 bai2..hai korang..masih panjang jugak umur aku masih dapat update blog aku yang tak berapa nak happening ni..haha..takpela..malam ni ade sikit melankolik..sedih gara2 impian yang tak tercapai..tapi bukan tu je yang buat aku rasa sedih..aku rase apa yang aku buat selama ni seolah2 tak dihargai dan takde nilainya..aku bukan mintak pujian..cume paling2 kurang pon, hargai la kemampuan dan keistimewaan aku yang tak seberapa ni..

bila jadi benda2 macam ni, sedikit sebanyak semangat aku jadi goyah sebab orang yang aku harapkan untuk bagi aku semangat dan sokongan salah faham dan mula nak tuduh aku yang bukan2..tapi sekejap je..aku yakin, satu masa nanti aku akan buktikan kemampuan aku..waktu tu pon aku tak harapkan pujian..cuma sedarlah kebolehan aku..dari kecil sampai besar aku tak pernah rasa dibangga2 untuk kebolehan aku..ni bidang yang aku pilih..kenapa nak mempersoalkan?

tapi takpe..aku kecewa tak lama..aku takkan matikan minat aku ni macam tu jah! banyak lagi yang aku nak explore..i'm not a quitter! sudahla..sedih2 lame2 pon tak guna..biarlah, nampaknya kali ni bukan rezeki aku..insyaAllah ade lagi ruang untuk aku dalam bidang ni..amiiiin..okeyla..mintak diri dulu..Assalamualaikum..



No comments: