Saturday, March 5, 2011

~Mereka buat hidup saya berwarna~

Assalamualaikum dan anyong!

~rurururururu~

may you be in your greatest health kawan-kawan..how's saturday doing? me? nothing much..sepanjang hari aku dok menghadap laptop je..santai-santai je pon..kata hari sabtu kan..so..okay..siapa yang buat hidup aku warna-warni ni??tauke kilang kaler pensel ke?? bukaaan..so jom baca dulu entri hari ni..hari ni saya mahu bersembang tentang satu lagi dunia maya yang serupa dengan blogging iaitu vlogging..

sumber gambar: GOOGLE



aku pasti ramai yang dah tau pasal vlogging ni..(ye aku je yang lambat loading..(^__^)..) pada yang loading lambat macam aku meh check kat SINI! okay!! so bila aku sebut je pasal vlogging mesti korang semua dah ada insan-insan dalam kepala korang yang korang kenal yang aktif vlogging kan?kan?kan?kan? 


mesti antara insan2 vlogger tersebut adalah:




beliau....IniAnwarHadi

sumber: Kami Peminat IniAnwarHadi fanpage


beliau....matluthfi90

sumber: Matluthfi90 facebook fanpage



dan juga beliau.....maria elena


sumber:  Maria Elena Is Greek Helen fanpage


kalau korang nak tau aku (aku ye..aku)baru discover insan2 ini..vids dorang memang best la! awesome! terbaik! SAYA SUKEEEEEWW!! apa yang ko suke sgt? haha..content yang interesting..message yang simple tapi meaningful..(selain rupa mereka yang segak dan cantik laaa kan) masing2 ada cara tersendiri dalam menyampaikan mesej dorang..dan yang paling penting, mereka ni anak Malaysia..jadi saya tumpang bangga..*rase macam nak jadi vlogger pon ade..tp rase je laa..


pada yang belum tengok video2 insan2 ni, aku suggest, silalaaa tengok..best!! dan pada yang dah lama tau pasal vlogging ni bole tak korang suggest kat aku sape lagi vlogger top2 kat Malaysia ni?? okaylaa, byk lagi vlog2 yg aku nak layan..okay..undur diri dulu..bye..




p/s:    tengok vids dorang lagi best dari tengok TV!! 






No comments: