Monday, March 7, 2011

~post murahan: Aku mahu bangga sebentar~

Assalamualaikum!!!

shhh..malam dah la jo..sorry..terpekik kuat2 pulak..hehe..mesti ramai yang dah tido time ni..takpe2..tak pedulik..aku nak post malam ni jugak..sementara aku masih berjaga ni..lalalaala..

MySpace

okey, straight to the point..what was it that i wanted to post? lupe lak tibe2..errrr...owh, mcm ni..baru2 ni ada Festival Filem dan Video Pelajar Malaysia (FFPVM) yg ke-8 pada 2 hingga 6 Mac yang lalu and Universiti Utara Malaysia was the host for this event..bla..bla..bla..jadi apa significantnya aku nak cite benda ni??aku pon tak tau sgt..serah pada yang pakar..CHECK KAT SINI


MySpace

haha..sila beri tepukan gemuruh!!*clap3x*..sebab geng2 aku ade anta penyertaan and kami di shortlisted untuk kategori Pengumuman Khidmat Awam Terbaik (PSA)..top 5 lalala..TETAPI....unfortunately, kami tak menang laaa..(hek eleh..pastu nak kecoh pehal?) saje laa..aku nak kongsi kat sini video tu..hahaha..mari la tengok!! lailailai!!


MySpace


jom layan PSA kami..




credit to: 
Abe Rowin Punye Youtube Channel






sumber gambar: En Keluang Man Punye FB




haaaa..okey..tu je dari aku..selamat malam dan selamat pagi..jumpa lagi..^^,..


p/s: tahniah utk semua cast dan crew yg terlibat untuk video ni..walaupun kite tak menang tapi korang tetap terbaik..rindu korang..so baaaad..(T___T)..byeeee..




No comments: