Monday, March 28, 2011

~rambut penyapu dan almari baru~

Assalamualaikum~~

hello friends! how are you guys doing today? cool if you're doing great..as for me, it has been a total tiring day..i just done with cleaning my room (agaiiin)..jadi sekarang mata pon mengantuk sebenarnya..tapi aku tetap mahu juga menaip..

okay, in my last post, aku ade cite kat korang kan yang aku mahu potong rambut..siap berangan macam2 gaya segala bagai..haaaaa..berita baik! rambut penyapu aku berjaya dikerat dengan jayanye..berita buruk?! akak tu tak berjaya menjadikan rambut penyapu aku tu SERUPA SEBENTUK SEBIJIK macam dalam gambar2 tu..wuuuu..tapi tak mengapa..asalkan dah dipotong..haha..

tapi ape kaitan dengan almari baru? haha..tu laaa aku nak cite lagi ni..aku dapat almari baruuuuu!!yeah!!korang takde..kalau korang ade pon, almari korang dah lameee..haha..maka itu la aku begitu penat dan tak larat sebab mengemas dan mentransfer baju dari almari lama ke yang baru dengan rambut gaya baru..penat gile..tapi aku gagahi jugak demi melihat blog aku ni ade update terbaru..koyaaaa...

okay..tu je aku nak cite..aku tak amik gambar pon gaya rambut terbaru ni..bayangkan je la mcm korang bubuh tempurung atas kepala pastu potong rambut tu..hehe..jadi, aku beransur dulu..selamat malam..assalamualaikum.


p/s: bile rambut aku dah panjang sikit aku nak potong ikut gaya ni pulaaak~~~


sumber: Google



1 comment:

~SYAZ~ said...

yahhh~
mmg cantik ar rambut mcm kat atas tu..
hahah :D