Monday, March 21, 2011

~rindu setengah mati~

Assalamualaikum!!!


hai korang..selamat hari isnin..bagaimana hari isnin anda hari ni? aku? tengok laaa title aku tuh! sudah cukup menerangkan segala2nye..ececeh..rindu sape ni jo?? kekeke..adelaaa..mane bole gitau kat sini..haha..


MySpace

haha..takdela..sebenarnye aku sedang merindui warga2 teater "Cintaku Milik Siapa"..(yes and i really mean it)..baru2 ni kami semua dengan jayanya mementaskan teater CMS kat UKM, Bangi (jemputan oleh IluvIslam)..lalala..bangga2! walaupon aku tak berlakon and sekadar tolong2 last minute, aku tetap bangga dengan pencapaian,penghayatan dan komitmen budak2 ni..dari producer, skrip writer, director, assistant director, stage manager, casts dan jugak crews, wardrobe, props, lighting dan segala2nye laaa..


pada warga CMS, korang memang terbaikkkk and i heart u guys laaa..bangga2!and akhir sekali..ni untuk korang...(aku tak pandai tulis puisi, sajak, gurindam apa segala..aku nak nyanyi aku segan so aku bubuh sore org lain je laaaa eh..enjoy!!!)










p/s: ~rindu setengah mati~ tiada niat berjiwang ditengah malam ye..ini mmg aku tujukan pada SEMUA warga CMS..


 

No comments: