meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Sunday, March 6, 2011

~Sengal Zone : Saya Sengal Zone VIP !~

Assalamulaikummmm!!!

hello anak2..apa khabar semua..moga sihat2 belaka..korang tgh watpe haaa?? aku takde keje lain..sambil tgk cite hindustan..nyanyi2 dan update blog skali..

okay, tgk tajuk aku tu kat atas..jom kite tgk ape benda ni??




jap2..sebelum tu sengalman suro jawab soklan2 seperti yg berikut..


Apa yang paling dibenci dalam dunia blog?

~autoplay song..i can sing better..*tibeeee~

~konsep i follow u, u follow me..igt ni iklan follow me ke ape?~

~dialog box..*yeke? menatang apa ntah yg kotak2 tu..~

Apa yang paling disukai dalam dunia blog?

~jauh dimata tapi dekat dilaptop..wlupon tak kenal, rase mcm rapat.mcm kwn2..though dalam dunia maya je..~

~byk entri (orang lain laaa..bkn aku..) yg best,cantik menarik tertarik and berguna utk kegunaan bersama..in short, sharing is caring~


~komen2 dan followers yang setia mengikuti kembang kecutnye dunia blog aku nih..wlupon ko hanye silent reader, aku tau ko wujud..lalalala..~


~owh aku suke contest2, GA dan jugak segmen2 mcm yg dianjurkan dgn penuh jaya oleh encik sengalman ni..*clap3x...~



bole ke kasi selagi byk??okay la tu..okey..itu saje..hujung kate, akhir bicara..aku mahu jadi Sengal Zone VIP siri 10...haaa? 10?? lambat rupenye aku ni..


p/s: lalalalalalalalalalalala...



No comments: