meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Monday, April 4, 2011

~ 1 Malaysia theme song (Lim Kok Wing)~

Assalamualaikum!


Salam satu Malaysia semua. 

Aku suke dengar lagu ni. Lately aku asyik humming lagu ni je. Lalala. Jom dengar lagu ape yang aku suke sangat ni. Hehe.





Best kan?kan? Dengar lama dah. Tapi baru sekarang ni nak masuk otak aku. Takleh keluar pulak tu. Ouh dan baru aku tau lagu ni composed and produced by Lim Kok Wing Sound and Design Music Academy. *malu jap. katak bawah tempurung pun tau laaa*

Okay. Tu je. Selamat malam dan Assalamualaikum


p/s: aku suka versi yang dinyanyikan oleh budak-budak Lim Kok Wing ni. yang ade artis-artis tanah air tu aku tak suke. langsung.






No comments: