meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Monday, April 25, 2011

~Aku Tak Nak Follow Blog Kau ! Sebab...~

Assalamualaikum!


Selamat malam kanda-kanda dan dinda-dinda yang jauh di mata dekat di laptop aku nih! Apa khabar kau? Molek belaka ye? Bagus lah. Hari ni aku nak cite pasal kenapa aku taknak follow blog orang.

 Aku takde masalah kalau blog kau ni cacamerba sebab blog aku pun apa kurangnya dia punye bersepah. Tengok tuan lah. Tapi besenya kalau blog dia bersepah tapi inti dia sedap aku tekan je butang follow. 

Aku takde masalah kalau blog kau berat sebab besenya aku tinggalkan blog kau pastu aku bukak blog orang lain. 2 jam kemudian aku tengok balik. Tipula sampai 2 jam. Agak-agak dah dapat tengok aku baca sikit lebih kurang pastu aku cari butang follow aku tekan lagi.

Aku jugak takde masalah kalau nak blogwalking,blogreading dan blogfollowing (ade ke term-term ni sume?aku men tibai je) kalau blog tu ada autoplay music. Laptop aku ni memang bisu tiap kali aku blogging. Heee. Aku dah baca terus aku tekan follow.

TAPI serius aku ada masalah kalau blog kau yang ada gambar-gambar boifren/girlfren kau sampai aku pon konfius yang mane satu tuan blog.  Post pon pasal kau punye cupcake yadiyaydiyay. Yang ni memang aku terus tekan tanda X sebab aku meluat, menyampah dan berbulu-bulu. (sumpah bukan aku jeles ye.). Haha. That's the ONLY reason why i don't click the follow button. There's no way i would read up about your love story and whasoever. Tapi kalau aku penah tu anggap je la itu time aku bole bersabar dengan spesies blog macam ni. Mungkin dimasa depan, takde dah kot. Haha.

Okay, different people have different views. Suka hati aku la nak follow blog sape. Tibe-tibe emo. Okaylah. Malas cakap banyak. Jalan dulu. Bye-bye!




p/s: tak rugi pon aku tak follow blog kau sebab followers ko dah cukup ramai. ~lalala~



6 comments:

fiq. said...

saya pon tak brape gemor blog yang letak gambar owner n pakwe.. hikhik..shuhhh..
tapi it`s okay la. nak buat mcm mane, dah hormon2 dy tergalak nak buat mcm tu....

huhu...saje je nak cakap tak bape gemor ..hehe

Myss Irah said...

CIK KEREMPENG: HAHA...respect lla views cik buncit..macam dieowg jer yg ade pakwe makwe..==''

~Saya Buncit~ said...

@fiq: tu la.buncit pon tak berapa nak gemor jugek.tu yang terus tekan x.haha.jauhkaaaan.hehe.

~Saya Buncit~ said...

@Myss Irah: betul2.macam kau sorang je ade pakwe.belum jadi laki pon.ade orang ckp buncit jeles.if that's what they think lantakla.buncit tak nak pakwe. buncit nak suami. akakakaka.

Simpleblanklife said...

hahahaha penuh emosi...rilek2...

~Saya Buncit~ said...

@Simpleblanklife: hahaha.tu la pasal.ter'emo' pulak.