meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Tuesday, April 19, 2011

~ Aku Teruja ! ~

Assalamualaikum!


Haaai. Uhuuk..uhuuuk. Terbatuk jap tadi. Ade orang rindu kat aku ke? Tersedak-sedak aku. Okay seperti yang tertulis diatas aku sangat teruja. Sampai terbatuk dan tersedak-sedak. Haha. Korang nak tau kenapa? Sebab ni haaa....




Heee. 25 sen je pon haha. Tapi aku dah lama wooo tunggu nak tengok hasil ni. Tapi still aku tak paham macam mana benda ni berfungsi. Bole jadi ini derma kilat. Hmm. Apa-apa pon ini akan aku jadikan booster untuk aku terus berblogging dengan penuh rasa tanggungjawab serta dedikasi. Hahaha. Okey. Saje nak kasi kencang sikit. Tidur dulu la eh. Selamat Malam! Assalamualaikum!


p/s: time kasih nuffnang.time kasih jari yang telah click nuffnang aku.click la banyak-banyak lagi.hehe.



16 comments:

Simpleblanklife said...

hahahha okla tuh...keep blengging, eh blogging, maaf silap..hahaha STYLO!

~Saya Buncit~ said...

@Simpleblanklife: stylo?apekah yang stylo. hahaha. thanks. will do :).

the garang said...

congratsss!!!!

www.fierapirot.bolgspot.com said...

tahniahh!singgah and follow awk..
=)
http://fierapirot.blogspot.com/2011/04/5-golongan-blogger-yang-rugi.html

~Saya Buncit~ said...

@the garang: tenkiu wlupn 0.25 sen jeah!

~Saya Buncit~ said...

@fierapirot: tenkiu.baik!sepantas kilat follow kamu balik.

cik fza said...

terukan berusaha boleh dpt byk lagi.
tp jgn hanya berblog untuk duit semata2 ye.

~Saya Buncit~ said...

@cik fza: terima kasih utk nasihat anda. hehe. taklah mane ade blogging utk duit je. just lame dah tunggu nak tgk how it works. tu je. anyway thanks again.

azlanmatt said...

syukerr ler tuhh...

HaTi said...

at least dpt.. x mcm ak.. sob3

muhsin.aminudin said...

teruskan berblog, jgn jadi macam saya, dah ada blog yang ok, TERdelete, so skrg kene wat baru.. sdey je..

~Saya Buncit~ said...

@azlanmatt : ofkosss..haha..wlupun cume 25 sen je.. :D

~Saya Buncit~ said...

@HaTi: ish..jgn kate gitu..usaha tangga kejayaan!! *aku pun dulu camtu..huhu

~Saya Buncit~ said...

@muhsin.aminudin: o.O ye?takpe.selagi boleh berblogging mula dari mana pon bole berjaya. ape saya merepek ni.. :)

nelly said...

dapat gak duit !
thniah !

~Saya Buncit~ said...

@nelly: hehe.ye.time kasih nelly!