Wednesday, April 27, 2011

~Break A Leg Peeps ! ~

Assalamualaikum!


sumber: google

Bila larut malam. Tarakuchacha. Hai selamat malam. Post ni saya tujukan khas buat adik-adikku yang bakal berjuang untuk menjayakan teater "Cintaku Milik Siapa" di MMU, Melaka hari Khamis ni bersamaan 28hb April 2011.

Okay saya nak ucapkan selamat maju jaya! Sila gegarkan MMU 18.6458 pada skala richter! Walaupun Dil dan Jue takde, doa kami mengiringi anda semua. Jadi buat yang terbaik. It's time for you to riseee and shineeee through your own effort. Show them what you have. Kau bagus kot. Kalau tak bagus takde la dorang panggil kan?kan? haha. 

Jadi dengan ini dil dan saya mendoakan semoga kau selamat pergi dan selamat pulang. Selamat beraksi dan beramal. Jangan sedih-sedih ya, (kau sedih kan?kan? sila cakap ya kalau tak aku jentik bulu hidungpanjang umur kita jumpa lagi. Panjang umur kita kerja sama-sama lagi. Dah lap hingus kau yang meleleh tu.

Okay! Tu je kot. Harap korang sempat la baca entri ni sebelum korang perform. Akhir kata. Rindu and sayang korang very strong! Break a leg peeps! Good luck! Amiiiin!


p/s: :(





No comments: