Friday, April 22, 2011

~ Comel ! ~

Assalamualaikum!  


Selamat malam semua! Kembali lagi kita dihari Jumaat yang penuh indah ini. Okay, apa cerita hari ni? Ye. Ye aku tau semalam Bieber datang Malaysia. Mesti ramai yang buat entri pasal dia. Harap maaf aku bukan peminat Bieber. *muntahijau*. Jadi takde post pasal dia kat sini. Anyway, hari ni aku nak cite pasal adik Shahrincool. Chekidaut dia punye fanpage jangan lupe like sekali tau. *kyaaa. dia comel gilaa*

Okay sebelum ni aku penah cite pasal awesome vloggers kan. Kau bole tengok kat sini. Tapi hari ni aku nak tambah sorang lagi dalam list aku tuh! Aku pon baru je discover budak ni. Macam baru lagi. Video dia pon recent belaka. Aku suka dia. Suka laaa. Haha. Sudah la. Korang tengok sendiri. Malas nak cite lebih. Checkidaut la sendiri his latest vid or you may subscribe to his youtube channel >>Sharincool<<. :D




Orait la bebeh sekalian. Sampai sini dulu ye. Jumpe lagi. Taddaaaa.


p/s: mahu lihat ramai lagi Malaysian Youtubers. :D

p/s/s: aku rasa muka dia iras2 Rain. Haha. 




No comments: