meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Saturday, April 2, 2011

~Maharaja Lawak..Lawak ke?~

Assalamualaikum!





sumber gambar: Google


Selamat malam semua. Siapa yang tak tido lagi? Tepuk tangan cepat! Haaaa. Okey, tepuk tangan untuk diri sendiri jugak sebab berjaya kembali dengan entri tak seberapa. Okey, aku bangun-bangun je tadi (tersedar dek jeritan, pekikan dan kekekan kat TV) aku terus bertinggung depan tv tengok apa rancangan yang best sangat kat TV. Oh, baru aku sedar, malam ni ade Maharaja Lawak yang digembar-gemburkan kat Astro. Lawak sangat ke?


Entah. Tanye aku, aku jawab tak lawak sangat pon. Lawak banyak yang cheap dan lame. Aku tak gelak. Serius tak lawak. Nabil dan Jozan pon tak lawak. At the end of every gag, mesti aku tanye "is that the best you can do? come on you can do better laaaa". Mereka bukan baru. Mungkin masing-masing masih mencari rentak persembahan mereka, since it was only the first week. Harap-harap lebih baikla diminggu-minggu akan datang.


Hey, this is only my view as an audience. Nothing personal. Bak kata Saiful Apek "melawak kena jujur" *haha..aku tak igt dia ckp ape sebenarnye*. Jadi aku rasa, untuk title "Maharaja Lawak" ni, banyak lagi yang mereka kena perbaiki. Bukan senang nak buat orang gelak. Tapi kalau kita jujur dalam setiap perbuatan kita, orang akan nampak kualiti yang kita cuba kita tonjolkan. Meaningful gitu haha. Ewah. Ape aku merepek. Okey, takpe. Minta diri dulu. Selamat malam dan Assalamualaikum.




p/s: sekali lagi. jika anda tidak bersetuju dengan saya sila pangkah page ini. saya hanya berlaku jujur. muahahaha. 


p/s/s: Kamon la Nabil. Sebagai Nabil bias, aku kecewa dengan ko malam ni. 






No comments: