Thursday, April 14, 2011

~ Mood Takdak ! ~

Assalamualaikum!


Harro! Hoore! Huhu. Malam ni suram je blog aku. Takde pembaca,komentar atau jugak follower pon yang menjenguk tirai blog aku malam ni. Memangla dah blog aku pon tak update-update. Kepada silent readersku (ehceh bajet ade je..lalala) harap maaf ya. Lately aku macam serabut sikit. Selalu sebenarnye. Tapi makin menjadi-jadi serabut dia. Wuu. Kadang ada idea tapi mood nak menaip takdak. Bila ada mood nak menaip idea pulak takdak. Pastu kalau dah bergabung dua ni jadinya update la yang takdak. 

Ni saje la aku nak taip-taip kasi hilang stress. Tadi aku dah stress working on my resume. Ntah apa yang susah sangat tah aku ni. Buat resume pon macam nak gigit kepala orang. Haha. Aku dah banyak kali buat dah. Kira ni yang updated punye la. Peninnnn. But then, no worries i can say that it's 99.9% done. Nak tacing-tacing sikit je lagi. Ouh. Not sure if i'm ready to step on the next phase. Fikir-fikir balik bestnye jadi budak-budak. Tak yah nak fikir hal-hal orang dewasa ni. Huhu. 

 Tapi nak buat macam mana kan. Day by day, we grow older and bigger as well as our responsibilities. In short, that's life. Ha. Sudah. Bermadah helah dah aku. Huhu. Sangat memerlukan motivasi sekarang. Dan juga tidur yang sempurna. Okey. Mahu tidur dulu. Assalamualaikum.



p/s: i love my readers, followers and commentators. tibe-tibe out of the blue. tapi betul wooo. (T.T)







3 comments:

xazryx said...

rajin² la update .hehe .

Shairazi Saidin said...

TU SGT COMEL! Sayang dia..~

Termengandung anak siapa?

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/termengandung-anak-alien-or-bunian-kot.html

~Saya Buncit~ said...

@xazryx: heeeee..baik!

@shairazi: siapa?kuceng tu?kan?that's how i feel towards my readers! :D