meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Saturday, April 16, 2011

~ Panggilan Hangit ! ~

Assalamualaikum!







sumber: Google
*takde kaitan dengan cerita dibawah.sekadar hiasan*

Selamat malam untuk anda semua. Jumpe lagi kita kat sini eh? Heee. Bagus! Kau pun bukan ade keje pon kan? Dari tak buat ape baik kau bukak blog aku kan?kan?kan? Haha. Okey! Ape yang aku nak hidangkan kat kau ni bukan lah ade info penting ke ape ke. Cume nak cite kat kau kejadian petang tadi. Memang potong stim betul!

Petang tadi aku terlena disisi buaian anak menakan aku. Penat kot jaga budak ni. Lasak bukan main. Sedang aku enak tido tibe-tibe aku terjaga sebab aku dengar Faizal Tahir menyanyi lagu Hanyut. Ye ring tone aku. Aku dalam keadaan mamai usha nombor. Tak kenal. Berdehem sikit tak nak kasi bunyi baru bangun tido. Pastu bila aku angkat je tibe-tibe aku dengar ade awek nyanyi lagu kat aku. 


"Bila cintaaaa ini...tak lagi bermakna..." *aku matikan talian*


Hangiiiiit!! Pekak jap telinga aku! Sore tak sedap! Lagu tak sedap! Dahla aku tengah sedap tidur. Aku tak kenal kau pulak tu. Memang kacau laaa. Nasib aku tak mencarut kat dia tadi. Kalau tak sumpah dia hilang selera nak nyanyi dah. 

Jadi moral of the story, jika kau nak berjiwang-jiwang dengan laki kau pastikan kau dial nombor yang betul. Serius aku takde masalah kalau sore kau tak sedap tapi jangan kacau aku tido bole? Nightmare kau tau? 

Haish! Terlepas pon geram aku. Sorry pada yang membaca entri ni. Aku geram. Hehe. Okay, pegi sambung keje kau. Assalamualaikum!



p/s: mungkin aku patut nyanyi kat dia pulak malam ni? biar dia rasa apa yang aku rase petang tadi?/




10 comments:

helloimms. said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh lee seunggi <3

Jemari MonteL said...

hhahaahahahaha,,, kawe penah wat panggilan hangat... kena hangat x sure laks... muehehehehehehehehe... ampon pade yg keneeeeeee :p

Wuucin Kimora said...

hahahhaha nk suh bgun tdo la tu ;P

Manja (let it be my sweet name) said...

haha silap dail la tu


When is ur birthday?

~Saya Buncit~ said...

@helloimms: hehe..buncit punye tuh!

~Saya Buncit~ said...

@Jemari Montel: haish. sian kat kawan tuh. nasib tak kena kat buncit.haha.

~Saya Buncit~ said...

@Wuucin Kimora: haha..tak moh la kejut cara gitu. mmg takleh tido terus laaa..

~Saya Buncit~ said...

@Manja: tu la pasal. henset canggih manggih bole pulak salah dail..

xazryx said...

haha .gile ke pompuan tu ?kol balak straight nyanyi lagu jiwang bunuh diri plak .eeee simpangg . :D

~Saya Buncit~ said...

@xazryx: haha. boleh jadi. mungkin hobi dia call orang dan nyanyi..hmm..bole jadi gak..