meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Saturday, April 16, 2011

~ Penakut itu aku! ~

Assalamualaikum!


Hoyeah! It's Saturday! Hari berehat. Hari berjimba. Hari bermalasan. Apa sahaja yang kau panggil yang pasti hari ini hari Sabtu. Apakah yang ada dalam kepala otak kau sekarang ni? Takpe aku taknak tau. Tapi hari ni aku nak bagitau kat kau. Statement-murahan-meraih-simpati-nangis-nangis aku.


Aku penakut!



Call me a loser. Call me a coward. Well that's me. (-__-)'


Aku pon tak tau apa kejadahnya yang aku takutkan sangat. Kalau nak aku listkan benda yang bole buat aku takut memang banyak. Semua benda aku nak takut. Kat sekolah nak mintak izin cikgu pegi tandas pon aku takut. Sudahnya kau tau la ape yang jadi. Aku takut nak tanye soalan. Takut dengan orang yang aku tak kenal. Takut..takut..takuttttt!! *DAMN* Bila aku takut aku jadi kurang yakin, bila aku kurang yakin aku jadi malas and bila malas, that's it. It's the end of the world. Sekarang apa yang aku takutkan? 


I'm afraid of life. I'm afraid of growing up. *geleng-geleng kepala..tarik-tarik rambut*


But hey! Let's face this! Nape la aku nak fikir banyak sangat?? Nape aku nak takut sangat?? Bukannya mati pon Jue!! Bukannye kau sorang-sorang kat planet ni. Wuuu.Kau tak paham? Aku sendiri pon tak paham. Haha. Takpe. Abaikan je. Terima kasih kerana sudi baca (kalau ada.heeee). Babai dan Assalamualaikum!!!


p/s: saya perlukan pakar motivasi sekarang. pronto! pleaseeeeee!

p/s/s: tapi pelik sebab, kadang-kadang aku bole jadi luarbiasa berani bila orang lain takut. 

p/s/s/s: ye. Yang paling aku takut mesti la Dia dan aku yakin Dia akan bagi aku kekuatan untuk jadi lebih berani!!! Just do it! Impossible is nothing! Ouh. (-_-)



No comments: