meebo

:: Geng-geng Aku Buncit ::

Saturday, April 23, 2011

~ Si Gila ! ~

Assalamualaikum!


Selamat hari minggu. Hari ni hari Sabtu apa aktiviti kau? Aku? Dok umah la. Boring! Yeah know that already! Anyway, kat PWTC sekarang tengah ada pesta buku kan? Pada yang takde aktiviti tu bole lah kesana. Aku tengok je la pesta buku tu dari umah. Huhu.

Hari ini aku tiba-tiba rindu si gemuk merangkap si gila ini. My partner in crime. The best i ever had. Sorry kak aku bubuh gambaq ang tapi tak habaq kat ang pasai aku sayang kat ang. Haha. Aku tibe-tibe teringat aktivit haram yang kita selalu buat. Ponteng kelas pi cafe la. Usha sapa yang tak flush jamban la. Usha orang fashion victim la. Paling best aku rasa amik gambar perasan. Haaa. Ni aku buh khas sebijik untuk ang.




*kak, orang tak kenai ang.Jangan risau nooo.


Weh, ang la ni busy. Dah tak ingat aku. Tapi takpe. Aku tau ang sedang membina kerjaya menjadi pendidik yang mahu mendidik anak bangsa. Takpe. Nanti kita dating sama no kak. Huhu. Okay kak. Jumpa lagi. Bye!!



p/s: wanted.nampak mereka berdua ni kat mana-mana  berjaga-jaga lah.haha






No comments: