Tuesday, April 19, 2011

~ Terima Kasih dan Sayang ! ~

Assalamualaikum!


Wee huuu. Apa khabar readers aku sekalian. Sihatkah kalian hari ni? Aku macam biasa. Terlebih-lebih sihat hari ni. Walaupon mood aku hari ni terbang pegi mane ntah. Aku tetap sihat. Hehe. 

Okey! Cukuplah bersandiwara. Ni mau cerita. Aku suka berblogging. Walaupun entri aku macam kicap masin je tapi aku tetap bangga dengan blog aku. Walaupun blog aku tak gempak macam senior-senior yang lain aku tetap suke.

Tak lupa jugak, dengan hadirnya pembaca-pembaca yang singgah secara eksiden atau dengan penuh rela hati yang telah membaca entri-entri aku tanpa rasa jemu dan komen jugak kritik serta makian lagi aku suke nak berblogging.

Untuk itu, untuk yang ke-berapa kalinya aku nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kat kau, kau, kau dan jugak kau sebab sudi membaca entri aku. Nah aku campak bintang nih! Sambut!!. Teruskan menyokong aku. 

Pada yang dah follow aku, terima kasih jugak. Tak kisah kau follow sebab blog aku cantik ke. Sebab aku hot ke atau apa saje sebab kau. Terima Kasih. Yang akan follow pon terima kasih. Pada yang komen, sila lah komen lagi. Itu tanda kau baca. Hehe. 

Okey. Tu je.Sekali lagi.Terima kasih.


p/s: Zaki and Khai, entri ni muncul sebab korang puji blog kicap masin aku ni.thanks a bunch guys! bajet macam blogger otai lak kan.haha.pedulikk.




No comments: