Monday, April 4, 2011

~Wonder Girls @ KLCC???~

Assalamualaikum!

Selamat malam dan selamat sejahtera kawan-kawan. Bagaimana permulaan minggu ni? Ade bagus? Asia Bagus? Okay, aku la yang tak berapa nak bagus gini.  Pagi tadi aku dikejutkan satu shocking news. Haaaa??? ~pengsaaaan nak tambah efek~. Macam ni, pada WonderFuls diluar sana mari menjerit: Wonder Girls nak datang Malaysiaaaa!!! Again!!


Ouh. Maafkan keterlanjuran aku. Ye aku peminat Wonder Girls. Kau tak pernah tau kan. Takpe tak penting. Yang penting sekarang ni ini ha:


wg_twintowerlive2011

*nak chekidaut click laaa 
sumber dari WonderFuls

Alaaa. Ni memang surprise habis-habisan la. Less than a week baru dapat tahu. Sampai hati. Memang la aku sedih sebab tak boleh pegi. Huuu. Kat Genting hari tu pon tak dapat pegi. FREE tu! Tensen-tensen. Tiba-tiba hari ni aku harap aku adalah Yuna sebab boleh jumpa WG on the day nanti. Shoot! Siapa-siapa yang memang nak pergi tu sila have fun tanpa rasa bersimpati pada aku. Sampaikan anyong dekat perempuan-perempuan tu.

Sudah-sudah. Nak gembirakan hati sambil layan lagu 2DT+Nobody+Tell Me. Selamat jalan romeo. Assalamualaikum.



p/s: oh, dengar cerita Siti nyanyi Nobody eh semalam. Harusss la. Walaupon aku tak berapa nak suka tapi takpe la. Suka kan jugak la. 

p/s/s: Yubin sampai hati kau datang time aku tak bole pegi tengok kau. 




 

3 comments:

iluvusomuchlorh said...

wow . wondergurl . lgu2 dye best cgt .

kim heeruul said...

perh..
free tu.mesti best

~Saya Buncit~ said...

iluvusomuchlorh: hehe..lagu dia best..setuju2..

kim heeruul: ape2 yg free memang best..yg tak best klu tak dpt pegi..wuuu..