Monday, May 2, 2011

~ MAX 247 ! ~

Assalamualaikum!


MAX 247. Ye, tu nama baru bagi group 24:7. 






erk? ni google image result untuk MAX 247. hehe. sekadar hiasan.

Menarik! Yang ni aku bole terima sebabkan kau dah mintak maaf dan tidak mengaku Kpop lagi. Nampaknya kenalah aku hentikan segala kutukan,cacian dan makian kat group ni. Seriously, i have nothing against them. I just hate the whole idea of "The First Ever Kpop Group in Malaysia". Itu sahaja. Jadi mulai hari ni saya neutral. Lalalala. 

Takpelah.Jangan merepek sangat. Kepada haters yang neutral seperti aku, marilah kita dengar dulu dan judge. Berilah mereka peluang untuk tunjukkan bakat dan kemampuan mereka. Kepada haters yang memang dah anti sangat-sangat tu, suka hati kau lah. It's up to you anyway. Tak salah nak benci. That's the point of haters pon kan. Haha.

So that's all for now. Nanti aku muncul lagi. Babababababai! (macam mencarut pulak)

Assalamualaikum!



p/s: kalau awal-awal kau mengaku Mpop kan sonang. Gula gula bila pulak nak ngaku Mpop?oh and aku like anti dan aku like fanpage MAX247. kira neutral la tu kan. haha.







3 comments:

saya afi said...

haha..dah tak jadi nk jadi hater la mcm ni. Btw, thanks buncit for the info :)

~Saya Buncit~ said...

@saya afi: welcome. haha. bagus2.

Ruzanna said...

kenapalah guna "M-pop"? boleh jadi mandarin Pop... :P watlah MyPop ke... kekeke~